top of page
  • LTVL

Kiosk unit bij LTVLSinds juli 2023 staat er een Combi kiosk unit bij LTVL tegenover padelbaan 5. Deze container met twee automaten van Allesvoorpadel maakt de verhuur van padelrackets en verkoop van padel- en tennisballen, snacks en drankjes heel eenvoudig.

De Combi kiosk unit is iedere dag tussen 07.00 uur en 23.00 uur geopend voor verhuur en verkoop. In de container staan twee apparaten, namelijk de Padelkiosk en een drank- en snackautomaat. Uit de Padelkiosk kunnen padelrackets worden gehuurd en padel- en tennisballen gekocht. Uit de drank- en snackautomaat kunnen tussendoortjes en drankjes gekocht worden. Ideaal als het clubhuis even dicht is! De Combi kiosk unit is volledig aangekleed in de kleuren en logo’s van Allesvoorpadel.


Hoe werkt de Combi kiosk unit? De Combi kiosk unit is eenvoudig te gebruiken aan de hand van de stappen op de deursticker. Stap voor stap word je geholpen om de juiste producten te huren of te kopen. Daarnaast heeft de Padelkiosk ook een eenvoudige display met een contactloos betaalsysteem. De huidige nummer 5 van Nederland en tevens Allesvoorpadel talent Menno Nolten legt in de video hieronder uit hoe de Combi kiosk werkt.

Heb jij nog geen ballen of wil je graag een padelracket huren? Of lust jij een tussendoortje of een drankje na jouw intensieve pot padel? Maak dan gebruik van de Combi kiosk unit bij ons op het park! LTVL Lelystad heeft de uniekste Padelkiosk van Allesvoorpadel, aangezien de andere helft is ingericht als een winkel. Ben je geïnteresseerd in een padelracket? Vraag een trainer of je een racket uit de container mag testen. Bevalt het racket? Dan kan je deze via de trainer ook direct aanschaffen voor de scherpste prijs.


Meer informatie?

Is het voor jou nog niet duidelijk en wil je toch meer informatie ontvangen over de Combi kiosk unit? Neem dan contact op met kiosk@allesvoorpadel.nlen zij zullen al je vragen beantwoorden!

160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page