Over LTVL

Wanneer u zich in Lelystad vestigt of reeds woont, is het om uw mede Lelystedelingen te leren kennen het beste om lid te worden van een vereniging. Indien u dit met ons eens bent, zou u lid kunnen worden van L.T.V.L.

Deze oudste tennisvereniging van Lelystad is opgericht op 17 maart 1969. Het tenniscomplex van L.T.V.L. ligt in de bosrijke omgeving van het sportpark Langezand.

De kantine beschikt over een groot zonneterras, waarop het na een inspannende tennispartij goed rusten is. Ons park, dat eigendom is van de vereniging, heeft 7 gravelbanen, 3 smashcourt banen en 4 padelbanen die allemaal van verlichting zijn voorzien (tot 23:00 uur).

L.T.V.L. heeft thans circa 700 leden. Dit aantal betekenen voor u een bijna onbeperkt speelplezier. Tijdens de competitie en toernooien is er altijd een baan gereserveerd voor recreatieve tennisser.

L.T.V.L. heeft voor elk wat wils. Voor de recreatieve tennissers organiseren we diverse Toss mogelijkheden, racketavonden, koffietennis,

toernooien en competities. De “fanatiekere” jeugd of volwassen spelers kan er op vrijdag, zaterdag en zondag mogelijkheden om competitie te spelen.

De tennislessen worden verzorgd door Tenniscollege Flevoland (06-51407841). Jeugdige tennistalenten kunnen worden opgenomen in het JEUGDPLAN van de vereniging. Doelstelling hiervan is om zoveel mogelijk jeugd door te laten stromen in de hogere teams van de landelijke zondagcompetitie.

gravel_edited.jpg

Gravel

smashcourt.jpg

Smashcourt

shutterstock_1174090717.jpg

Padel