Kennismaken met padel

 

Padel is de snelstgroeiende sport in Nederland en enorm leuk voor spelers van alle leeftijden. Het is een racketsport met veel kenmerken van tennis en squash. Padel is super snel, explosief en vooral heel veel fun. Maar is het ook wat voor jou?

Speciaal voor iedereen die graag een keer wil kennismaken met padel organiseert LTVL regelmatig kennismakingsmomenten. Zin om een keer kennis te maken? Stuur dan even een berichtje naar padel@ltvl.nl. Vermeld in het berichtje dat je graag wilt kennismaken en zet ook even je 06-nummer in het bericht.

 

Wij voegen je dan toe aan onze padel kennismakings WhatsApp groep. Daarin brengen we iedereen bij elkaar en zoeken een geschikt moment. Vaak is dat een vrijdagavond, maar het kan ook een andere dag worden. Gemiddeld organiseren we 1x per 6 weken een kennismakingsmoment, dus soms is het even wachten maar padel is het wachten meer dan waard :-)

 

Kennismaken is vanzelfsprekend kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Dus geen lidmaatschap of andere voorwaarden. We verwachten uiteraard wel dat je in sportkleding en met sportschoenen verschijnt. De padel-rackets en de ballen verzorgen wij.

 

En mocht je na de kennismaking door willen pakken dan hebben we ook nog een hele aantrekkelijke aanbieding