• LTVL

Tenniscompetitie 2021Beste tennisser,


Ondanks alle beperkingen en geldende coronamaatregelen, starten wij de voorbereidingen voor de organisatie van de voorjaarscompetitie tennis én padel gewoon op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer 'normaal' competitie kunnen spelen.

We houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken we naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen je hier tijdig over informeren.

Tennis

Voor een overzicht van de verschillende tennis-competitiesoorten, kun je op de onderstaande link drukken:

Aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 Flevoland Dit jaar gebruiken we een formulier om de aanmeldingen te stroomlijnen. Dus even wat invulwerk, maar uiteindelijk moet het allemaal makkelijker worden :-)

Kies de volgende link om het inschrijfformulier te starten: Inschrijfformulier Tenniscompetitie voorjaar 2021 LTVL (google.com)


Aan het einde van het formulier wordt je inschrijving automatisch gemaild naar de competitiecommissie. Inschrijven kan tot voor de Kerst (uiterlijk 24 december 2020).

Let op: door drukte op vrijdagavond geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er is slechts plek voor 10 teams.


Wij zijn nog op zoek naar extra handen tijdens de competitie die ons willen ondersteunen door dag coördinator te zijn (ballen uitdelen en de banen te verdelen volgens het baanschema). Uiteraard blijven wij voor calamiteiten altijd telefonisch bereikbaar. Zin om ons te helpen? Geef je dan via mail op bij competitie@ltvl.nl.

Met vriendelijke groet, De competitiecommissie LTVL

22 keer bekeken0 reacties

2019 - Lawn Tennis Vereniging Lelystad