• LTVL

Padelcompetitie 2021Beste Padellers,

Wij hebben goede hoop dat de komende voorjaarspadelcompetitie een competitie gaat worden zonder COVID-19 onderbrekingen. Een competitie met sportieve wedstrijden, veel zon (niet te veel natuurlijk) en hopelijk een aantal mooie winstpakkers voor de teams die voor LTVL uitkomen. De KNLTB heeft twee verschillende padelcompetities in haar assortiment opgenomen. Naast de reguliere voorjaarscompetitie is er ook Triple Double.

Triple Double (11 april tot 16 mei)

Een leuke en interessante zondag competitie die gespeeld wordt tijdens de tenniscompetitie. In de Triple Double Competitie bestaat een team uit drie spelers en elke speler speelt twee partijen. Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd. Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met bij gelijke setstand een supertiebreak (t/m 10 punten) als beslissende derde set. Iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau, want de teams worden ingedeeld in de 1e, 2e of 3e klasse op basis van padelspeelsterkte. Meer weten over Triple Double, klik dan hier.

Voorjaarscompetitie (11 juni tot 9 juli)

In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets. Er staan 5 competitiedagen in de kalender, een overzichtelijk en aantrekkelijk programma dus.

Tijd voor actie

Hoogtijd om in actie te komen dus. Om je team samen te stellen, aan te melden en alvast wat oefenwedstrijden te plannen. Tenslotte wil helemaal klaar zijn wanneer het padel geweld losbarst. En voor de ambitieuze spelers, je kunt ook aan beide competities meedoen.

Klik hier om jouw team aan te melden.

LET OP: Omdat de capaciteit van onze padelbanen is beperkt. Wanneer er teveel aanmeldingen komen voor een bepaalde dag moeten we loten. Maar net als bij een kraslot maak je natuurlijk kans dat jullie team dan als winnaar uit de bus komt.


Sportieve groet,


Padelcommissie LTVL

12 keer bekeken0 reacties

2019 - Lawn Tennis Vereniging Lelystad