Pjotr van Dalfsen gaat padelles geven bij LTVL

PADEL TRAININGEN LTVL ZOMER 2019

Om Mike Hupkens vooral met tennisles bezig te laten zijn, ga ik Pjotr van Dalfsen de padeltrainingen op LTV Lelystad verzorgen.

Graag stel ik mij even aan jullie voor:

Mijn naam is Pjotr van Dalfsen, 50 jaar, getrouwd met Mariska en samen hebben we 6(!) kinderen. Als klein jongetje heb ik vanaf mijn vijfde jaar gespeeld bij LTVL (tennis!). Vanaf 1988 ben ik fulltime aan het werk als tennistrainer. Qua spelniveau heb ik als tennisser de A1 status bereikt. In 2015 ben ik in contact gekomen met de sport padel. Vanaf het eerste moment vind ik dit geweldig! Het leuke voor mij is dat mijn zwakke punten op de tennisbaan bij padel niet van invloed zijn en mijn sterke punten juist een groot voordeel.

Vanaf 2016 heb ik mijn caravan in Spanje, het walhalla van de padelsport, neergezet en ben ik alle schoolvakanties daar aanwezig om mijn padelvaardigheden te verbeteren en te genieten van het Spaanse leven. Ook heb ik in 2016 mijn padeltrainersdiploma gehaald bij Norberto Nesi, opleider van de Nederlandse Padelbond (NPB). Vanaf 1 maart 2018 ben ik bondscoach van de Nederlandse mannen en in die functie ben ik in november naar het WK in Paraguay geweest. Tevens ben ik bondscoach van de Nederlandse veteranen (mannen en vrouwen).

In Spanje train ik bij verschillende toptrainers om maximaal te groeien. Uiteraard speel ik ook veel wedstrijden. Op het moment van schrijven sta ik nummer 4 op de Nederlandse ranglijst. In Spanje is mijn speelsterkte Cat.1.

Vanaf 1 april ga ik padeltrainingen geven bij LTVL. Je kunt je opgeven middels het lesformulier. Dit is verkrijgbaar in het clubhuis en staat op de website.

Er wordt lesgegeven op:

  • Dinsdag vanaf 16.00 uur
  • Vrijdag van 14.00-19.00 uur

Deze dagen/tijden zijn indicatief. Om te starten zal ik een aantal trainingen achter elkaar moeten kunnen plannen. Als je opgeeft voor les dan graag veel mogelijkheden aangeven. Dit maakt het makkelijker om lesblokken te vormen.

De trainingen staan open voor volwassenen, maar zeker ook voor jeugdleden!

Schrijf je snel in met het nieuwe zomerformulier!!!

Tot snel bij LTVL!!!, Pjotr van Dalfsen