De redactiecommissie

De redactiecommissie verzorgt het clubblad (Out-in) en de Nieuwsbrief. Daarnaast zorgt de redactiecommissie ervoor dat de teksten op de website informatief, compleet en actueel zijn.

Wat doet de redactiecommissie?

Vanaf 2009 verschijnt het clubblad, de Out-in, digitaal op de website. De Out-in verschijnt circa 2 keer per jaar. Onder de tab “Out-in” kun je het clubblad opvragen. In de Out-in wordt belangrijk clubnieuws naar buiten gebracht: oproepen voor deelname aan de verschillende activiteiten op onze banen, overzichten en verslagen van toernooien, mededelingen uit de verschillende commissies en allerlei andere nieuwtjes waardoor de leden op de hoogte worden gehouden van het reilen en zeilen binnen onze club. Uiteraard ontbreken de sponsors van LTVL niet in de Out-in. Zij zorgen ervoor dat veel van de activiteiten kunnen doorgaan.

Naast de Out-in is er ook een Nieuwsbrief. Om de leden ook tussentijds kort op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes en hen te herinneren aan belangrijke zaken (uit de verschillende commissies en vanuit het bestuur), is deze nieuwsbrief in het leven geroepen. Wil je de Nieuwsbrief ook ontvangen? Mail dan even jouw email-adres (en dat van jouw gezinsleden) naar rc@ltvl.nl. Of gebruik het formulier op de homepage van LTVL.

De redactiecommissie staat altijd open voor leuke suggesties, idee├źn, foto’s, verslagen, reacties, geboorteberichten en nieuws dat voor de leden interessant kan zijn. Spreek ons even aan of mail ons: rc@ltvl.nl