Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is er voor onze jeugdleden en heeft als doel de jeugdleden enthousiast te maken én te houden. We zorgen er voor dat er zoveel mogelijk getennist kan worden, met alles wat daar omheen hangt. Want tennis is een sociale sport!

Wat doet de jeugdcommissie?

  • het indelen, regelen en begeleiden van de jeugdcompetitie (in het voorjaar 6 woensdagen, zaterdagen of zondagen wedstrijden spelen tegen teams uit de regio)
  • het mede begeleiden van het Jeugdplan (extra gesponsorde trainingsmogelijkheden voor de getalenteerde tennissers)
  • het organiseren van het Rinus Luiten Open jeugdtoernooi en het Rinus Luiten JRt* jeugdtoernooi
  • In overleg met de clubtrainer het tennis onder de aandacht brengen bij de schooljeugd (schooltennis organiseren)
  • het organiseren van de jeugdclubkampioenschappen
  • het organiseren van het Paard-Veulen toernooi (ouder en kind toernooi)
  • het organiseren van toernooien voor onze mini’s (die nog geen competitie kunnen spelen)
  • en uiteraard het organiseren van feesten en disco’s.


Jeugdleden in actie tijdens de clubkampioenschappen.

Wil je weten of tennis ook wat voor jou is? Kom gerust eens bij ons kijken.

In de winter kun je een kijkje komen nemen bij de tennislessen in de Koploper en in het zomerseizoen (vanaf april tot oktober) weer buiten op ons Sportpark Langezand. Kom eens langs en beleef zelf hoe leuk tennis is!

Wij willen er voor zorgen dat de jeugdleden veel kunnen tennissen. Hiervoor organiseren wij elke woensdag van 16.00 – 18.00 uur toss-tennis (korte wedstrijdjes spelen/balvaardigheidsoefeningen met de allerkleinsten). Wij reserveren enkele tennisbanen speciaal voor de jeugdleden, zodat die ongestoord kunnen tennissen. Oefening baart kunst!

Daarnaast organiseren wij in het voorjaar de competitie en gedurende het hele tennisseizoen diverse toernooien. Eendagstoernooien voor de mini’s die nog geen competitie spelen of het gezellige Paard-Veulen toernooi (ouder en kind toernooi).

Elk seizoen bieden wij enkele jeugdleden de kans om mee te werken bij de taken van de jeugdcommissie. Ervaring opdoen in organiseren en begeleiden. Op dit moment zijn we nog op zoek naar nog 2 enthousiaste jeugdleden! Heb je interesse meld je aan bij Edwin de Vries, jc@ltvl.nl