#ajaxcafe
 

Laatste nieuws

Inschrijven Padelcompetitie 2018

Beste leden van LTVL,

Ook dit jaar kunt u weer deelnemen aan de padelcompetitie. Voor deelname dien je op te geven als team en op welke (voorkeurs) dag je wil spelen. Tevens zouden wij graag willen weten of je in de ochtend of middag zou willen starten als je thuis speelt. De padelcommissie bepaald uiteindelijk of er op één op meerdere dagen gespeeld gaat worden. Dit is afhankelijk van het aantal teams. De commissie heeft grote voorkeur om de competitie op een dag te spelen zodat de banen ook voor andere dag nog te gebruiken zijn.

Opgave dient voor 1 februari door de padelcommissie te zijn ontvangen. De aanvoerder stuurt hiervoor een email met de namen teamleden, voorkeursdag en -tijd door naar padel@ltvl.nl. Hierna volgen nieuwe instructies om je als team aan te melden voor de competitie, hiervoor is ieder team zelf voor verantwoordelijk. De padelbond wil namelijk dat teams zich individueel inschrijven echter wij zullen van te voren moeten weten hoeveel teams mee willen doen om een indeling te maken. Ieder teamlid dient een account te hebben bij Setteo. (zie www.setteo.com) en een NPB lidmaatschap. Neem hiervoor tijdig stappen zodat de captain eenvoudig het team kan aanmelden.

De voorwaarden om deel te nemen aan de competitie zijn dat men lid moet zijn van LTVL. Daarnaast dient men licentiehouder te zijn van de padelbond (kosten 10 euro). De kosten voor deelname per team zijn € 100-.

Klik hier voor alle informatie, lees dit goed door.

Contactpersoon voor de padelcompetitie is Joost van der Toorn.

De padelcommissie.

terug naar pagina

Zoeken